Παρασκευή 25 Μαϊου 2018

Νέα σελίδα...

Το mustsport.gr, που την διεύθυνση και την διαχείριση του έχει αναλάβει εδώ και 3 χρόνια ο καλός δημοσιογράφος Αποστόλης Τριανταφύλλου που με την συνδρομή του Μάκη Τακούλα το πήγαν πολύ καλά.  Μια συνεργασία που μετά από τρία χρόνια έφτασε στο τέλος της. Αυτό συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής μας. Οι κύκλοι κάποτε κλείνουν, έτσι και αυτός. Και αρχίζει μια νέα εποχή. Το νέο mustsport είναι έτοιμο για να δώσει τους δικούς του αγώνες. Έτσι με την συνδρομή κάποιων νέων συνεργατών θα συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει. Έναν αθλητικό ιστότοπο που μακριά από οπαδικούς φανατισμούς, συμφέροντα και συμπάθειες ή αντιπάθειες θα έχει σαν στόχο την πραγματική ενημέρωση των φιλάθλων και οπαδών της ΑΕΛ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνει ένα ειδησεογραφικό αθλητικό portal. Έχει αρκετά τέτοια η Λάρισα, δεν χρειάζονται και άλλα. Θα είναι ένα αθλητικό περιοδικό που με άρθρα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, θα μεταφέρει τα γεγονότα σε δεύτερο χρόνο για να μπορούμε να τα κρίνουμε (θετικά ή αρνητικά) με καθαρό μυαλό και όχι με την φόρτιση που δημιουργεί το γεγονός την στιγμή που συμβαίνει.   
Η ιστοσελίδα που είναι μπροστά σας δεν είναι ένα μέσο προβολής μόνο των προσωπικών μας απόψεων αλλά και απόψεων ανθρώπων που κάτι έχουν να πουν, ανθρώπων που είναι ζωντανά κύτταρα αυτής της ομάδας. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφοι θα έχουν βήμα και εκφράζουν την άποψη τους ελεύθερα. Οι κριτές τους θα είστε εσείς και όχι εμείς. Αλλά ας μην το κουράζουμε. Είναι απλά ένα διαδικτυακό αθλητικό ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Αλλά αυτό που πραγματικά σας αξίζει και κυρίως που αξίζει στην ΑΕΛ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.
Τώρα που το πρωτάθλημα ξαναρχίζει είμαστε πάλι εδώ - όπως είχαμε υποσχεθεί - για να βάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΛ.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά...
Φώτης Βακιρτζηδέλης - Γιώργος Ζαχαρούλης
 
Σ.Σ.
Με την μεταγραφολογία ΔΕΝ ασχοληθήκαμε και τις μεταγραφές θα τις κρίνουμε μέσα στο γήπεδο και όχι από τα βιογραφικά των παικτών.

Τελευταία Νέα...

 • Στην Ιταλία με την Εθνική Κορασίδων η Παναγιώτα Βλασιάδου +

  Η νεαρή τερματοφύλακας της Γυναικεία... Περισσότερα
 • ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ Π. ΚΟΥΚΟΥ +

  Ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν... Περισσότερα
 • Αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τις Γυναίκες της ΑΕΛ. +

  Την Πέμπτη 16 Αυγούστου αρχίζει... Περισσότερα
 • Ανακοίνωσε Κούσα η ΑΕΛ! +

  Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ θα είναι... Περισσότερα
 • Ανακοίνωσε Σχολή Ποδοσφαίρου η ΠΑΕ ΑΕΛ +

  Μία από τις σημαντικότερες μέρες... Περισσότερα
 • Μεγάλη συμφωνία Super League με «Μακεδονία Παλλάς» και «Σουρωτή» +

  Η Super League βρήκε χορηγό... Περισσότερα
 • 1

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV