Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Noor1: Πάνω από τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια Πειραιά ο Γιαννουσάκης

Επί τρεισήμισι ώρες κατέθεσε σήμερα (Τετάρτη) συμπληρωματικά στην ανακρίτρια Πειραιά, ο καταδικάσεις σε ισόβια για την υπόθεση «Noor 1» Μάκης Γιαννουσάκης.

Η κατάθεση αφορά τη συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με τους χρηματοδότες του επίμαχου φορτιού ηρωίνης, καθώς και άλλα αδικήματα που ενδέχεται να προκύψουν.
Υπενθυμίζεται ότι το δεξαμενόπλοιο μετέφερε 2 τόνους και 120 κιλά ηρωίνη. Το φορτίο εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε τον Ιούνιο του 2014 στη Βλήχα Ελευσίνας. Η σημερινή μεταγωγή του Γιαννουσάκη στον Πειραιά έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ο ισοβίτης κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση λόγω των όσων έχει δηλώσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του για το θέμα της χρηματοδότησης του πλοίου.
Στο μεταξύ αύριο (Πέμπτη) ο Μάκης Γιαννουσάκης αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, Ιωάννη Μπρακουμάτσο, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία για τις συνομιλίες του ισοβίτη με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον λιμενικό Χριστοφορίδη και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα.
Πηγή: efsyn

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV