Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Επιστροφή Αναστασιάδη

Έναν παλιό γνώριμο έχει και πάλι στις τάξεις της η ΑΕΛ, με τον Σάκη Αναστασιάδη, να αναλαμβάνει από φέτος ως υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας.

 

Ο πρώην τεχνικός (υπηρεσιακός) της ΑΕΛ, αλλά και των τμημάτων των Νέων της ΑΕΛ και επί ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας, θα έχει όλη την εποπτεία πλέον των τμημάτων Κ-20, Κ-17 και Κ-15, ενώ θα έχει άμεση συνεργασία με τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση των διοικούντων την Ερασιτεχνική ήταν μεγάλη χαρά, μιας και συνεργάζονται με τέτοιο αξιόλογο προπονητή και πάλι.

Γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1961,  ο Σάκης Αναστασιάδης είχε μια αξιόλογη διαδρομή ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος επί σειρά ετών σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα. Με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μπήκε στον χώρο της προπονητικής, ξεκινώντας την πορεία του από συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων του Νομού Σερρών για να εργαστεί στη συνέχεια ως βοηθός προπονητή στον Ηρακλή τη χρονιά εξόδου της ομάδας στο Κύπελλο UEFA (2005-06) και στον Πανσερραϊκό.Στην ομάδα των Σερρών, μάλιστα, διετέλεσε επί 5ετία (2008-13) προπονητής της ομάδας Νέων, με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα FootballLeague συμβάλλοντας παράλληλα και στην ανάδειξη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών,

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV