Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

"Αν έρθει, η ΑΕΛ αλλάζει επίπεδο..."

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Παρασκευή η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας με αφορμή το «διαζύγιο» με το Σάκη Τσιώλη αποκάλυψε ποιούς εξετάζει.

 

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» τόνισε πως αρχικός στόχος είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη να προέρχεται από την ελληνική αγορά και μάλιστα από το «πολύ πάνω ράφι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, και πως έχει καταλήξει σε τέσσερις δίνοντας στη δημοσιότητα μόνο ένα όνομα αυτό του ο κ. Αναστασίου, ο οποίος όμως έχει πολύ υψηλό κασέ και έτσι η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Παράλληλα, η ΑΕΛ «κοιτάζει» και προς το εξωτερικό με τον Έτνι Ιορτανέσκου, γιο του γνωστού  Άχνελ Ιορτανέσκου ο οποίος είναι προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, να βρίσκεται ήδη στη Θεσ/νική και μάλιστα να «μπορεί να κλείσει ακόμα και άυριο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Εκτός του 38χρονου Ρουμάνου στο στόχαστρο βρίσκονται άλλοι δυο ένας Σέρβος προπονητής που εργάστηκε στην Ομόνοια, ο Βλάνταν Μιλόσεβιτς, και ένας ακόμα που πέρασε από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο ίσως οι συγκιρίες να φέρουν ξανά τον Ράτκο Ντόστανιτς στην ομάδα της Λάρισας.

Πάντως όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, ο "προπονητικός πόθος" του είναι τελικά Έλληνας, μεπαραστάσεις από Ευρώπη (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) και αν αποκτηθεί, σίγουρα θα ανεβάσει για τα καλά επίπεδο την ΑΕΛ.

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV