Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ Π. ΚΟΥΚΟΥ

Ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ την περασμένη Πέμπτη. Το παρών δήλωσε η πλειοψηφία των παικτριών που θα συνεχίσουν στην ομάδα και κάποιες κοπέλες από την Ακαδημία για να αξιολογήσει ο προπονητής αν είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα που είναι η ένταξη στην πρώτη ομάδα.  Κάποιες κοπέλες που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ενσωματωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου όπου και θα γίνει η επίσημη 1η προπόνηση.
Οι παίκτριες αφού ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς αλλά και για την προετοιμασία έκαναν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.
Τι επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές ενώ ξεκινάει η δοκιμασία νέων παικτριών που θα ήθελαν να ενταχθούν στην ομάδα. Οι νέες παίκτριες μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων στο 6973826490 από τον υπεύθυνο κ. Νίκο Λιντέρη.
Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί την ομάδα των Αμπελοκήπων και τον Βαγγέλη Στεφάνη για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες των προπονήσεων στις πρώτες ημέρες.

AEL-GYNAIKES2

AEL-GYNAIKES3

 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΚΟΥ.
panagiota koukouΗ νεαρή δυναμική ακραία αμυντικός από τα Φάρσαλα, με τριετή παρουσία στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή, είχε μεγάλη συμβολή στις συνεχόμενες ανόδους και η απουσία της θα είναι αισθητή γιατί ήταν από τα αγαπητά παιδιά της ομάδας τόσο για τον χαρακτήρα όσο και το ποδοσφαιρικό της ταλέντο. Για επαγγελματικούς λόγους τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην Ρόδο όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της. Είναι σίγουρο ότι τα ποδοσφαιρικά στοιχεία της Παναγιώτας θα της επιτρέψουν και εκεί να κάνει μια καριέρα αντάξια του ταλέντου της. Για μας παραμένει πάντα ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΛ και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας. Σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια Παναγιώτα…

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV