Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΑΕΛ παρουσία των οπαδών της στο AEL FC ARENA

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, παρουσία περίπου 1.500 φιλάθλων που θέλησαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και πάλι στον αγωνιστικό χώρο

μετά από σχεδόν δύο μήνες ξεκούρασης και αγρανάπαυσης.
Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τους «βυσσινί» πλέον ξεκίνησε και επίσημα με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ να θέτει υψηλότερους στόχους από την περσινή χρονιά. Ποιοι είναι αυτοί; Η κατάληψη μιας θέσης εντός της 10άδας. Το ένα βήμα δηλαδή παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε έγιναν και αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ΑΕΛ κατά τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πιο Αναλυτικά:
Ήρθαν: Αγρόδημος (Απόλλων Λάρισας), Σαφαρίκας (Βέροια), Μπόζοβιτς (Ζέτα), Γουάλας (Ξάνθη), Λεοζίνιο (Ηρακλής), Άλα (Κουκέσι), Ζίζιτς (Ίστρα), Κρίζμαν (Κόπερ).

Έφυγαν: Γιοβάνοβιτς, Τικίτο, Ικαούνιεκς, Τσάκο, Ρέγιες, Βαρέλα, Μασαλέσα, Μονιάκης, Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Μακρής, Αβραάμ.


Έτσι μετά και τις όποιες ανανεώσεις, εκείνοι που έδωσαν το παρών στην επίσημη «πρώτη» ήταν οι:
Τερματοφύλακες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου.
Αμυντικοί: Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γουάλας, Κόντορ, Φάρκας, Άλα, Γκόλιας, Καρατάσιος, Ζίζιτς.
Μέσοι: Αναστασόπουλος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Γεωργακόπουλος, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λεοζίνιο, Γκαγιέχο, Κρητικός.
Επιθετικοί: Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Ντοντό, Κρίζμαν, Καλύβας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι «βυσσινί» το πρωϊνό της Τρίτης (11/07) θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι εκεί όπου θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου ενόψει και της νέας χρονιάς στην Super League.

aelproth17Aaelproth17B

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV