Παρασκευή 25 Μαϊου 2018

Επιχειρήθηκε "γεφύρωμα" - Στάση αναμονής από Τσιώλη

Εν αναμονή των όσων θα πει αύριο ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την αποχώρηση Σάκη Τσιώλη, βρίσκονται σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, μετά τα πρώτα 24-άωρα από την είδηση... βόμβα.
Στο διάστημα αυτό που μεσολάβησε από την Πέμπτη και μετά, όμως, υπήρξε κινητοποίηση από συγκεκριμένα άτομα, ώστε να υπάρξει μία εκ νέου επικοινωνία μεταξύ των δύο αντρών, με στόχο ενδεχομένως να "γεφυρωθεί" το όποιο χάσμα μεταξύ τους.
 
Αυτή η κίνηση παρότι επιχειρήθηκε, τελικώς όμως δεν βρήκε ανταπόκριση, με τις δύο πλευρές να δείχνει πλέον απολύτως σίγουρο ότι δε θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στην ΑΕΛ.
 
"Σιγήν ιχθύος" από Τσιώλη...
Από κει και πέρα, ο Σάκης Τσιώλης έκανε πράξη αυτό που πολλοί περίμεναν, μετά τις πρώτες ώρες της αποχώρησής του από την ομάδα, μη μιλώντας σε κάποιο Μέσο, ή να κοινοποιήσει δημόσια τους λόγους που τον έφεραν εκτός ΑΕΛ.
 
Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, θέλει πρώτα να ακούσει τα όσα θα δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας για το όλο ζήτημα και στη συνέχεια αφού αξιολογήσει τα όσα θα δημοσιοποιηθούν, τότε θα καταλήξει στο αν μιλήσει και εκείνος με της σειρά του για να ξεκαθαρίσει ενδεχομένως κάποια πράγματα από τη δική του σκοπιά.

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV