Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Συναντηση ΕΟΑΚ με την κ. Σύλβια Αντώναρου!

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ε.Ο.Α.Κ  εκπρόσωποι του Δ,Σ της Ομοσπονδίας, την κ. Σύλβια Αντώναρου, η οποία πρόσφατα, οργάνωσε και παρουσίασε, με ιδιαίτερη επιτυχία, για πρώτη φορά, την επίδειξη μόδας για ΑμεΑ. Την ΕΟΑΚ εκπροσώπησαν o αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών κ. Κορδονούρης Παναγιώτης και Αντιπρόεδρος Α΄  κ. Καψής Αθανάσιος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών  Γυναικών, κ. Στάλλα Κοτσιρέα η οποία και συμμετείχε στην επίδειξη, στηρίζοντας έμπρακτα με την παρουσία της, τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης καθώς και τα μηνύματα ισότητας και μη αποκλεισμού συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία από κάθε είδους ανάλογες δράσεις.
Ο κ. Κορδονούρης συνεχάρη την κ. Αντώναρου για την όμορφη και πρωτότυπη ιδέα, που τελικά έγινε πράξη, για πρώτη φορά και αναγνώρισε την ιδιαίτερη σημασία τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.
Η κ. Αντώναρου διατύπωσε την ικανοποίηση της για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με τη βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο και σημείωσε πως θα συνεχίσει άκοπα την προσπάθειά της, δεσμευμένη στη στήριξη και βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στα πλαίσια αυτά, προσφέρθηκε να συμμετέχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών  Γυναικών, και να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην καλύτερη προετοιμασία της εν όψη των DEAFLYMPICS που θα πραγματοποιηθούν στη Σαμψούντα 18-31/7/2017
Η  ΕΟΑΚ καλωσορίζει την κ.Αντώναρου στην «αλυσίδα» των ανθρώπων που μας στηρίζουν, μας πιστεύουν και μας αγαπούν  και  εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες για την εθελοντική της συμβολή στις προσπάθειές μας.

Ανάρτηση τοπικής ομάδας στο facebook: "Το Σάββατο παίζει η ομάδα μας! Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο!

Μπερδευτήκαμε κάπου...
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παίζει στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα αλλά κάπου μπερδευτήκαμε με την ημέρα. Δείτε το φοβερό κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας!
Θα είναι σαν να παίζει Σάββατο αλλά δεν θα είναι. Γι' αυτό πάμε την Κυριακή στο γήπεδο ή τη Δευτέρα; Όλοι την Τετάρτη να στηρίξουμε την ομάδα! Δεν βγάλατε άκρη; Ο Σ.Φ. ΖναΝ ΒοΥς Τσαριτσάνης καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον Οικονόμο μέσω facebook, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις ημέρες.
Τουλάχιστον μετά από μία ημέρα, κάποιος ειδοποίησε τον Σ.Φ. ΖναΝ ΒοΥς Τσαριτσάνης και το παιχνίδι πήγε οριστικά Σάββατο.Όλοι στο γήπεδο λοιπόν. Το Σάββατο! Σίγουρα;Πηγή: m.sport24.gr

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Αλεξούλη

Τον λαρισινό στίβο και το εθνόσημο θα εκπροσωπήσει στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Χάιδω Αλεξούλη.

Περισσότερα...

Σημαντική διάκριση για αθλητή της ΑΕΛ

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για αθλητή των Ακαδημιών του τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΛ.

Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV