Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

"Κερδίζουμε άνοδο και αλλάζει επίπεδο το Μπάσκετ"

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τον αγώνα μπαράζ με τον Αμύντα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο στην Αταλάντη.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» όπου διοίκηση, προπονητής και παίκτες εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και χαρακτήρισαν μεγάλη πρόκληση τον αγώνα μπαράζ με τον Αμύντα.

Για το παιχνίδι αυτό μίλησαν ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΛ Δημήτρης Μίχος, ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι παίκτες Δημήτρης Κονδυλόπουλος και Κώστας Σαριμπαλίδης.

Ο κ. Μίχος υποστήριξε ότι "υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδος για την παρουσία της στο πρωτάθλημα, κρίνοντας τη σεζόν από την πλευρά της διοίκησης απολύτως επιτυχημένη αν και στόχος μας δεν ήταν η άνοδος εν τούτοις καταφέραμε να διεκδικούμε την άνοδο στην Α2. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα επιδιώξουμε το καλύτερο για τη Λάρισα. Φυσικά το πρώτο λόγο έχουν οι παίκτες και ο προπονητής γι αυτό που πετύχανε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και την Κυριακή".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχομένως μικρότερη πίεση λόγω της έντονης φημολογίας για άνοδο περισσοτέρων ομάδων από την κατηγορία, ο κ. Μίχος απάντησε ότι δεν το σκέφτεται καν αυτό η ΑΕΛ, μιας και η όποια απόφαση χρονικά αποπροσανατολίζει από τον στόχο και κυρίως γιατί δε θα μπορέσει να γίνει σωστά ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο.

ael-press2

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ Αβραάμ Παπαδόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του, το παιχνίδι της Κυριακής, λέγοντας, ότι  "το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που είναι σταθμός και ορόσημο γιατί με νίκη αλλάζεις επίπεδο.

Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, το σκάουτινγκ, γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου και πάμε σωστά προετοιμασμένη για τη νίκη. Το μόνο που πρέπει εμείς να κοιτάξουμε είναι να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας.

Τόσο ο Δημήτρης Κονδυλόπουλος όσο και ο Κώστας Σαριμπαλίδης χαρακτήρισαν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δύσκολο. Παράλληλα, στόχος είναι όπως ανέφεραν να διασκεδάσουν με την αναμέτρηση παίζοντας όπως όλη τη χρονιά και να προσπαθήσουν να φέρουν χαρά σε όλο τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Τέλος, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη που θα σηματοδοτήσει νέα δεδομένα στο Λαρισινό μπάσκετ, με τον αρχηγό της ομάδας να συγχαίρει αρχικά την ποδοσφαιρική ΑΕΛ για την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ.

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV